Met het bevestigen/versturen van uw reservering geeft u aan akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

 1. Door het bevestigen/versturen van Uw reservering gaat U een overeenkomst aan met Sicily Villas te Amsterdam, ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 62555596.

 2. Uw reservering wordt op volgorde van binnenkomst behandeld. Wij doen onze uiterstse best om de weergegeven beschikbaarheid zo actueel mogelijk te houden. Na elke online-reservering wordt de online-kalender automatisch geactualiseerd. Er is een geringe kans dat de door U gewenste periode niet meer vrij is, bv door een gelijktijdige telefonische boeking of gelijktijdige reservering via een ander kanaal.. U wordt in dat geval onmiddellijk telefonisch danwel via e-mail ingelicht.

 3. Als Uw aanvraag compleet is, wordt uw reservering per email bevestigd. Samen met de bevestiging ontvangt u een gedetailleerde routebeschrijving en verdere praktische informatie.

 4. De prijzen gelden voor 2018/2019 en inbegrepen is:
  • de huur van het huis
  • het gebruik van gas, water en elektriciteit
  • het gebruik van lakens/slopen, vaatdoeken

  Eindschoonmaak en hand/baddoeken voor persoonlijk gebruik zijn niet inbegrepen in de prijs, deze worden tijdens het reserveringsproces apart aangeboden.
  In de wintermaanden worden stookkosten in rekening gebracht. In de zomermaanden kunnen kosten voor het gebruik van airconditioning in rekening worden gebracht.

 5. Schoonmaakkosten zijn i.h.a. als volgt:
  • 2-3 persoons huizen: € 40,00
  • 4-5 persoonshuizen: € 50,00
  • 6 persoons en groter: €100,00 - €125,00
 6. WIFI: bij de meeste huizen geldt dat (mobile) wifi op aanvraag is. Voor deze service wordt EURO 15,00 per Gb gerekend. Geef tijdens het boeken aan dat dat u van (mobile) WIFI gebruik wil maken.

 7. U kunt gebruik maken van het vakantiehuis vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot 11.00 uur op de dag van vertrek.

 8. Binnen 8 dagen na ontvangst uwerzijds van onze bevestiging, dient u 30% van het totale bedrag over te maken*.

  Uiterlijk 8 weken voor de dag van uw vertrek dient de resterende 70% van het totaalbedrag in ons bezit te zijn gesteld.

  Indien de dag van Uw vertrek binnen de 8 weken ligt vanaf uw reservering, dient u 100 % van het totale bedrag direct na de ontvangst van onze bevestiging over te maken.

 9. Betalingen kunnen gedaan worden via bank overschrijving of online met een credit card. De benodigde informatie vindt u in de boekingsbevestiging. Voor credit card betalingen rekenen we 4% commissie om de transactiekosten te dekken.

 10. Mocht u, na het aangaan van de overeenkomst, onverhoopt tot annulering moeten overgaan, dan gelden daarvoor de volgende regels:

  • bij annulering tot 90 dagen voor het begin van de huurperiode dient 10% van het totaalbedrag te worden voldaan;

  • bij annulering tot 30 dagen voor het begin van de huurperiode vertrekdag dient 60 % van het totaalbedrag te worden voldaan;

  • bij annulering tot 14 dagen voor het begin van de huurperiode dient 90% van het totaalbedrag te worden voldaan;

  • bij annulering in de laatste 7 dagen voor het begin van de huurperiode dient 100% van het totaalbedrag te worden voldaan.

  • Natuurlijk kunnen er zich oorzaken voordoen die onvoorzien zijn en buiten Uw macht liggen. U kunt zich hiervoor verzekeren met een annuleringsverzekering.

 11. In het geval van problemen of klachten dient de klant binnen 3 dagen na het betrekken van de accommodatie telefonisch contact op te nemen met het kantoor van Sicily Villas, zodat de klacht of het probleem zo spoedig mogelijk opgelost kan worden.
  U dient Sicily Villas te allen tijde in de gelegenheid te stellen om een passende oplossing voor de klacht te bewerkstelligen tijdens uw verblijf. Indien een klacht, na overleg met Sicily Villas, ter plaatse niet naar tevredenheid van de klant kan worden opgelost, dient de klant binnen 1 maand na het verlaten van de accommodatie de klacht schriftelijk en gemotiveerd in te dienen. Sicily Villas zal de klacht binnen 30 dagen na ontvangst behandelen en indien de klacht terecht blijkt te zijn, zoeken naar een passende oplossing, overeenkomstig de ernst van de klacht.
  Een vroegtijdig vertrek of het zelfstandig betrekken van een ander vakantiehuis of verblijf dan door Sicily Villas aangeboden en zonder verder overleg, ontheft Sicily Villas van iedere aansprakelijkheid. Sicily Villas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of schade, of diefstal en verlies van uw eigendommen.